SENAS se mění na poradme.se

21.10.2014 11:15

Dne 1. září jsme zahájili projekt poradme.se - komunitně orientované distanční environmentální poradenství. 

Pod složitě znějícím názvem se skrývá připravovaný inovativní nástroj pro poskytování poradenství v oblasti životního prostředí.  Poradme.se je nástupcem oblíbeného poradenského systému SENAS.  Do poradenství přináší novou dimenzi, protože kromě kvalitního a aktuálního obsahu umožňuje důvěryhodnost informací zásadně podpořit sdílením zkušeností v komunitách uživatelů. Poradme.se využívá potenciálu sociálních sítí. Projekt využívá  výsledky aktuálních výzkumů bariér při využívání služeb environmentální poradenství a osvěty veřejností.

Projekt budeme realizovat v následujících 18 měsících. V první fázi vznikne technické řešení, v návaznosti na něj bude aktualizován odborný obsah a spuštěna propagační kampaň na internetu, zejména pak sociálních sítích. Uživatel poradme.se získá nejen kompetentní radu pro řešení svého problému, ale bude moci sdílet své zkušenosti s ostatními uživateli.

O vývoji projektu a novinkách se dozvíte na webových stránkách Agentury Koniklec, na facebookovém profilu projektu, na tomto blogu a v budoucnu hlavně na webové stránce poradme.se.